Spreekuren van de maatschappelijk assistenten

Hebt u hulp nodig naar aanleiding van een arbeidsongeval of een beroepsziekte? U kunt de maatschappelijk assistenten van Fedris in verschillende steden bezoeken. Hieronder vindt u de dagen en tijdstippen, waarop ze spreekuur houden.

Opgelet! Tijdens de zomermaanden geldt er een aangepaste regeling voor de spreekuren van onze maatschappelijk assistenten: meer info.

Het is niet langer verplicht om een afspraak te maken om langs te komen tijdens een van onze spreekuren (al blijft het wel aangeraden).

Bent u rechthebbende naar aanleiding van een dodelijk arbeidsongeval? Hebt u een blijvende arbeidsongeschiktheid als gevolg van een arbeidsongeval en kunt u zich moeilijk verplaatsen? Contacteer de maatschappelijk assistent(e) uit uw streek en vraag dat hij/zij u komt bezoeken.

De maatschappelijk assistenten zijn ook bereikbaar op het nummer 02 272 28 10 of per e-mail aan socialatfedris.be. Voor specifieke vragen over beroepsziekten belt u bij voorkeur naar 02 272 23 10 of mailt u naar beroepsziekteatfedris.be.

Zie ook

  socialatfedris.be

  02 272 28 10

Vragen over beroepsziekten:

  beroepsziekteatfedris.be

  02 272 23 10

Spreekuren

Selecteer een stad en klik op Weergeven voor meer details