Spreekuren van de maatschappelijk assistenten

Hebt u hulp nodig naar aanleiding van een arbeidsongeval of een beroepsziekte? U kunt de maatschappelijk assistenten van Fedris in verschillende steden bezoeken. Hieronder vindt u de dagen en tijdstippen, waarop ze spreekuur houden.
In de maanden juli en augustus gaan de maandelijkse spreekuren niet door. De wekelijkse spreekuren gaan slechts éénmaal per maand door.

Update in het kader van de pandemie:  omwille van veiligheidsmaatregelen tegen het coronavirus moet u op voorhand een afspraak maken.

Bent u rechthebbende naar aanleiding van een dodelijk arbeidsongeval? Hebt u een blijvende arbeidsongeschiktheid als gevolg van een arbeidsongeval en kunt u zich moeilijk verplaatsen? Contacteer de maatschappelijk assistent(e) uit uw streek en vraag dat hij/zij u komt bezoeken.

De maatschappelijk assistenten zijn ook bereikbaar op het nummer 02 272 28 10 of per e-mail aan socialatfedris.be. Voor specifieke vragen over beroepsziekten belt u bij voorkeur naar 02 272 23 10 of mailt u naar beroepsziekteatfedris.be.

Zie ook

  socialatfedris.be

  02 272 28 10

Vragen over beroepsziekten:

  beroepsziekteatfedris.be

  02 272 23 10

Spreekuren

Selecteer een stad en klik op Weergeven voor meer details