Bij Fedris werken

Fedris telt ongeveer 500 medewerkers met zeer uiteenlopende profielen: administratieve medewerkers, artsen, boekhouders, communicatiemedewerkers, dossierbeheerders, HR-medewerkers, informatici, ingenieurs, sociaal inspecteurs en controleurs, juristen, logistieke medewerkers, sociaal assistenten, vertalers.

U komt er terecht in een aangename werkomgeving en u kunt Fedris vlot bereiken met het openbaar vervoer.

Zou u graag werken voor Fedris?

Link naar de website van Selor Schrijf u dan in op de website van Selor en hou de werkaanbiedingen voor de federale overheid in de gaten. Selor kan u ook contacteren wanneer er een aanbod is dat beantwoordt aan de criteria die u hebt opgegeven.

We bieden regelmatig contracten van bepaalde duur of vervangingscontracten aan.

Bent u student? In mei werven we jobstudenten aan voor de zomerperiode (met contracten van 1 maand). Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor een eventuele stage.

Vacatures

Meewerkende artsen:  Meer info kan u terugvinden in de jobaankondiging en het bestek. Solliciteren kan tot 23 maart 2021 om 14u via volgende link of per post tav : 

Fedris-Dienst “Overheidsopdracht” / Catherine Paesmans of Sara Iscaro / Sterrenkundelaan 1- 1210 Brussel

We vragen om de volgende documenten toe te voegen aan uw kandidatuur

offerteformulier / CV / bewijs van inschrijving bij de Ordre der Artsen / kopie van behaalde diploma’s / een ondertekende geheimhoudingsovereenkomst / een specifiek verklaring

Contact : Elodie Stas 02 272 29 01 / elodie.stasatfedris.be

Jurist - attaché sociale inspectie. Voor meer info, neem een kijkje op de website van Selor.

Zie ook

Enkele medewerkers aan het woord

 

Interesse of vragen?

 hratfedris.be 

 02 272 25 10